Productie en regie

Mijn ‘carrière’ als producer is begonnen bij Radio 2 en Radio 5 Nostalgia. Tijdens de Top 2000, Evergreen Top 1000, Vrienden van Amstel en andere bijzondere dagen verricht ik diverse taken zoals o.a. het monteren van items en fragmenten en het plannen van Bekende Nederlanders.

Radio Regie
Een vaste regie klus voor mij is het programma “Spijkers met Koppen” op NPO Radio 2. Maar ook bij andere radio programma’s wordt ik regelmatig ingehuurd als regisseur. Zoals “Plein 5” (NCRV, Radio 5 Nostalgia), “Open Huis” (EO, Radio 5 Nostalgia), Tinekeshow (MAX, Radio 5 Nostalgia).

 

Bij het programma “De Heer Ontwaakt” (BNNVARA, NPO Radio 2) was ik de vaste regie vervanger en tijdens de laatste 4 maand van deze legandarische ochtendshow mocht ik onderdeel zijn van dit fantastische TOP team!